00:00:00 / 00:00:00
Partners / Structurele mecenassen
Structurele mecenassen
De Internationale Muziekwedstrijd Koningin Elisabeth van België kan ook dit jaar rekenen op de steun van BNP Paribas Fortis, die al sinds 1991 een trouwe partner is van dit toonaangevende evenement voor klassieke muziek. Dankzij het bestendige engagement van BNP Paribas Fortis kan de Koningin Elisabethwedstrijd zijn uitstekende organisatie verder versterken en zijn nationale en internationale uitstraling nog vergroten. Deze steun is er vooral op gericht de concerten die in het kader van de Wedstrijd worden georganiseerd, toegankelijk te maken voor een breed en gevarieerd publiek. Daarnaast begeleidt BNP Paribas Fortis ook laureaten van de Wedstrijd door elk jaar in heel België een reeks concerten te organiseren. Deze extra steun heeft als doel nieuw en jong talent meer bekendheid te geven en alvast te lanceren in ons land. BNP Paribas Fortis steunt niet alleen de Koningin Elisabethwedstrijd, maar is in België ook partner van diverse muziekinstellingen en -evenementen van formaat, namelijk de Koninklijke Muntschouwburg, het Klarafestival, Flagey en het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel (BOZAR).
Dankzij onze spelers! Elke dag opnieuw maken onze spelers vele mensen gelukkig. Zij creëren kansen én maken het engagement van de Nationale Loterij waar. Dankzij onze spelers hebben we in 2018 € 185.300.000 kunnen herinvesteren in tal van maatschappelijke projecten en verenigingen met een humanitair, sociaal, sportief, cultureel en wetenschappelijk doel. Bij de Nationale Loterij is iedereen winnaar. #proudpartner #iedereenteltmee #nationaleloterij
Total is een topspeler in de energiesector, producent en verdeler van olie, gas en koolstofarme elektriciteit. Onze 100.000 medewerkers zetten zich in voor een betere energie, die veiliger, betaalbare, schoner en die voor meer mensen toegankelijk is. Actief in meer dan 130 landen, onze ambitie is het grootste bedrijf voor verantwoorde energie te worden. Het mecenaatsfonds van Total in België zet zich in voor de veiligheid en de mobiliteit, het respect voor klimaat en milieu, de opvoeding en de integratie van minderbedeelde jongeren, de culturele dialoog en het erfgoed. Als partner van de Koningin Elisabethwedstrijd kan Total jonge getalenteerde artiesten uit alle landen helpen om een hoge vlucht te nemen en deelt ze met haar medewerkers, haar stakeholders en alle muziekliefhebbers de energie en emotie van deze muzikale evenementen.
Rolex ondersteunt uitmuntendheid in kunst en muziek door middel van partnerschappen met vermaarde artiesten, evenementen en instituten ter bevordering van een traditie van steun aan uniek talent, die het streven van oprichter, Hans Wilsdorf, weerspiegelt. De bijdrage van Rolex aan excellentie in de kunsten is gebaseerd op een rijke geschiedenis van meer dan 40 jaar, die buitengewone prestaties en artistieke ontwikkeling wereldwijd aanmoedigt. Gedreven door zijn passie voor uitmuntendheid, erkent Rolex de uitzonderlijke kunstenaars en instellingen die de passie van het merk voor perfectie en uitmuntendheid delen. Deze ondersteuning zal bijdragen aan het bestendigen van het artistiek erfgoed en een unieke en duurzame bijdrage leveren aan de wereldwijde cultuur.
Français - Nederlands - English
In de website zoeken
Newsletter
Inloggen
Audio & video Viool 2019
Herbeluister of herbekijk de optredens van de kandidaten !
De cd's van de Wedstrijd
Online mediatheek
Audio, video's en foto's van 1951 tot 2019