00:00:00 / 00:00:00
Partners / Structurele mecenassen / BNP Paribas Fortis
BNP Paribas Fortis
De Internationale Muziekwedstrijd Koningin Elisabeth van België kan ook dit jaar rekenen op de steun van BNP Paribas Fortis, die al sinds 1991 een trouwe partner is van dit toonaangevende evenement voor klassieke muziek.

Dankzij het bestendige engagement van BNP Paribas Fortis kan de Koningin Elisabethwedstrijd zijn uitstekende organisatie verder versterken en zijn nationale en internationale uitstraling nog vergroten. Deze steun is er vooral op gericht de concerten die in het kader van de Wedstrijd worden georganiseerd, toegankelijk te maken voor een breed en gevarieerd publiek. Daarnaast begeleidt BNP Paribas Fortis ook laureaten van de Wedstrijd door elk jaar in heel België een reeks concerten te organiseren. Deze extra steun heeft als doel nieuw en jong talent meer bekendheid te geven en alvast te lanceren in ons land.

BNP Paribas Fortis steunt niet alleen de Koningin Elisabethwedstrijd, maar is in België ook partner van diverse muziekinstellingen en -evenementen van formaat, namelijk de Koninklijke Muntschouwburg, het Klarafestival, Flagey en het Paleis voor Schone Kunsten in Brussel (BOZAR).
Links
Internetwww.bnpparibasfortis.com
Français - Nederlands - English
In de website zoeken
Newsletter
Inloggen
Audio & video Viool 2019
Herbeluister of herbekijk de optredens van de kandidaten !
De cd's van de Wedstrijd
Online mediatheek
Audio, video's en foto's van 1951 tot 2019