00:00:00 / 00:00:00
Wedstrijden / VIOOL 2015 / Uitzending / Internet
Internet
Dankzij Proximus kunnen de halve finale en de finale live en on demand bekeken worden op deze website.

VRT
Cobra.be filmt de Belgische kandidaten tijdens de eerste ronde, streamt de volledige halve finale en de volledige finale live. Dit kan integraal herbekeken worden op Cobra.be. Tal van archiefbeelden van voorbije vioolwedstrijden worden uit de kast gehaald. In Cobra’s Classic Battle nemen kinderen van 6 tot 17 jaar het tegen elkaar op met hun viool, cello of contrabas. Actrice Clara Cleymans, die zelf piano en viool speelt, kiest de winnaar uit de tien deelnemers met de meeste stemmen. Zes jonge vioolstudenten (De Zes/Les Six) geven hun persoonlijke kijk op de wedstrijd, vanaf de eerste ronde tot en met de finale, ook te volgen op Twitter (#KEW2015).

RTBF
Vanaf de eerste ronde worden alle optredens door Musiq'3.be gepodcast, telkens de dag nadien. U kunt er ook de halve finale en de finale live en on demand bekijken, verslagjes van journalisten lezen, archiefbeelden raadplegen en de instant commentaren van de jonge jury van 'De Zes/Les Six' op de voet volgen (#CMIREBRTBF).

Ook ARTE Concert en de cultuurwebpagina van de RTBF bieden live en on demand streaming van de halve finale en de finale.


U kunt de Wedstrijd het hele jaar door volgen op Twitter en Facebook.
Français - Nederlands - English
In de website zoeken
Newsletter
Inloggen
Audio & video Viool 2019
Herbeluister of herbekijk de optredens van de kandidaten !
De cd's van de Wedstrijd
Online mediatheek
Audio, video's en foto's van 1951 tot 2019