00:00:00 / 00:00:00
Kandidaturen / PIANO 2020 / Presentatie
Presentatie
Ben je een klassiek geschoolde pianist tussen 18 en 30 jaar en sta je klaar om aan een internationale carrière te beginnen?
Schrijf je dan in voor de pianowedstrijd 2020 en mis de kans niet om deel te nemen aan deze 19de sessie voor piano.Deadline en inschrijvingsvoorwaarden


De inschrijving verloopt volledig online op deze website. Je hebt tijd tot woensdag 4 december 2019 12:00 (middag) GMT om je inschrijvingsformulier in te vullen, je video's te uploaden, je administratieve documenten toe te voegen en als laatste stap je inschrijving te betalen. De inschrijvingsvoorwaarden en het verloop van de Wedstrijd zijn beschreven in het reglement van de pianowedstrijd 2020. Ten laatste op 15 maart 2020 worden de kandidaten persoonlijk ingelicht over het resultaat van de beoordeling.

Twee aandachtspunten voor de deadline :
- Om problemen met je online inschrijving te voorkomen, vragen we dat je de video's ruim op tijd begint te uploaden vóór de inschrijvingsdeadline.
- Als je problemen ondervindt met het formulier, gelieve ons dan 48u vóór de deadline van 4 december te verwittigen. Je kan ons per telefoon bereiken van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u of per e-mail.

Hoe inschrijven?


Om je inschrijving op onze website te beginnen, maak je eerst een account aan op deze pagina.
Van zodra je een account hebt, kan je steeds inloggen met je login en paswoord in de hiervoor voorziene velden in de rechterkolom. Wanneer je ingelogd bent, klik je op "Mijn kandidaturen" in de rechterkolom om verder te gaan met je inschrijving.


Hou bij de opname van je video's rekening met de volgende technische eisen :

- Elk werk, of elke beweging, in het geval van werken met meerdere bewegingen, moet in één take opgenomen worden.
- Per werk of per beweging zal je een aparte file moeten uploaden.
- Er moet één enkel vast camerastandpunt gebruikt worden.
- Montage is niet toegelaten.
- De kandidaat moet steeds van kop tot teen in beeld zijn, ook de handen.
- Het is aanbevolen om het geluid op professionele wijze op te nemen.
- De video’s mogen op verschillende plaatsen en tijdstippen opgenomen worden.
- Youtube links worden niet aanvaard.

Je vindt hierover meer gedetailleerde info in artikels 22-27 van het reglement.
Wacht niet tot het laatste moment om de gevraagde preselectievideo's te uploaden. Dit om problemen te vermijden wanneer de inschrijvingsdeadline van 4 december nadert.

Data, locaties en orkesten


De geselecteerde pianisten zullen zich met elkaar meten in Brussel van 4 tot 30 mei 2020 voor een internationaal gerenommeerde jury, waarvan de namen later bekend gemaakt zullen worden. Tijdens de eerste ronde (04>09/05) en de halve finale met het ORCW (11>16/05) treden de kandidaten op in Flagey. Voor de finale (25>30/05) spelen ze in het Paleis voor Schone Kunsten, samen met Brussels Philharmonic, o.l.v. Stéphane Denève.

Prijzen en uitzending


De laureaten en halve finalisten ontvangen allen samen een totaal bedrag van 128.500 euro en krijgen talrijke concerten in België en in het buitenland aangeboden. Alle optredens worden gepodcast en live op internet uitgezonden. Door de ongeziene media-aandacht in binnen- en buitenland krijgt elke kandidaat zijn eigen plaats in de spotlight!

Meer vragen ? Stuur ons dan een e-mail!

Of maak nu een account aan om je inschrijving te beginnen.

We hopen je in mei 2020 bij ons in Brussel te mogen verwelkomen!
Français - Nederlands - English
In de website zoeken
Newsletter
Inloggen
Audio & video Viool 2019
Herbeluister of herbekijk de optredens van de kandidaten !
De cd's van de Wedstrijd
Online mediatheek
Audio, video's en foto's van 1951 tot 2019